ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Anadolu Lisesi

Eyl

Erzurum Anadolu Lisesi ailesi olarak tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Haz

Danışmanlığını okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Şerife Yıldırım'ın yaptığı 9C sınıfından bir grup öğrencimizin yürüttüğü eTwinning prpjemiz başarı ile tamamlanmıştır. Projede neler yapıldığı ile ilgili videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Projede emek veren tüm öğrenci ve öğretmenleri kutluyoruz.

Haz

Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuza büyük hizmetler veren ve kıymetli öğrenciler yetiştiren değerli biyoloji öğretmenimiz Bedri ATİLA emekliliği nedeniyle okulumuzdan ayrıldı. Hocamızın emekliliği hayırlı uğurlu olsun.

May

Okulumuz öğrencisi Gülsima Çağlayan Liseler Arası Gençler Klasik Yay Okçuluk yarışmasında il birincisi olmuştur. Öğrencimize madalyasını okul müdürümüz Hikmet Polat takdim etti. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Eyl

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.