ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Anadolu Lisesi

Ara

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuzda düzenlenen Hikâye yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini okul müdürümüz Hikmet Polat takdim etti.Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Gazze çocukları için kermes etkinliğini düzenleyen ve harika bir organizasyon yapan Esin Birdir hocamıza, öğrencilerimize ve velilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan kompoziyon yarışmasında ikincilik ödülü alan okulumuz  öğrencisi Busenur İçtaş'a ödülünü Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin Bey takdim ettiler.

Kas

Futsal turnuvasına katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Beden eğitimi öğretmenlerimize organizasyondaki emekleri için teşekkür ediyoruz.

Kas

Başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.