ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Anadolu Lisesi

Şbt

Isparta ilinden Şule ŞENOL ve Azerbaycan Bakü'den Gurbanova Shafa 'nın kuruculuğunu yaptığı Meta Evrende Siber Güvenlik projesini, okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Şerife Yıldırım danışmanlığında 10.sınıflardan aşağıdaki altı öğrencimiz yürütecektir.

1. 10A Bengisu FANER

2. 10A Murat Çağan GÜL

3. 10C M. Nezih YILDIRIM

4.10C Ebrar Ezel HAMZAOĞLU

5. 10D Ahmet Yusuf TABAY

6. 10D Buse ASLANKAFA

Ock

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz

.

Ock

Okulumuz görsel sanatlar öğretmenimiz Selçuk ÖZULUS tarafından tasarlanan logomuz tasarım tescil belgesi almıştır. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Erzurum Özel Eğitim Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Elif Aslan ve Azerbaycan Nadile Heyderova/Surac Abbasov adına Yeniyol Kənd Tam Orta Məktəbi’nin kurduğu Erzurum Anadolu Lisesi proje ortağı olarak Merve Koç, Şerife Yıldırım ve Fatma Yurtoğlu öğretmenlerimizin  danışmanlığında öğrencilerimiz, Türkiye'nin dört bir yanından 10 okulun da katılımıyla birlikte "Clean Environment, Clean Life" (Temiz Çevre, Temiz Hayat) projesine başlamışlardır.

Ara

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuzda düzenlenen Hikâye yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini okul müdürümüz Hikmet Polat takdim etti.Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Gazze çocukları için kermes etkinliğini düzenleyen ve harika bir organizasyon yapan Esin Birdir hocamıza, öğrencilerimize ve velilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan kompoziyon yarışmasında ikincilik ödülü alan okulumuz  öğrencisi Busenur İçtaş'a ödülünü Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin Bey takdim ettiler.

Kas

Futsal turnuvasına katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Beden eğitimi öğretmenlerimize organizasyondaki emekleri için teşekkür ediyoruz.